Vem startar sin dag klockan halv fyra...på morgonen?








Jo... jag! Imorse var jag tvungen att gå upp halv fyra för att börja dagen! Klockan fem var det dags för jobb! Har fått sova kanske två timmar i natt och jag är sååå sliten. Har precis kommit hem från ett träningspass också!



Ja, jag har egentligen inte något annat att skriva än att jag är trött. Sitter med en kaffe i handen och tittar på skidskytte. Tyskland leder. Dess tyskar! Ett märkligt folkslag. Det kan hända att jag har lite fel bild av hur en tysk person generellt beter sig, men kan inte hjälpa att jag har lite svårt för dessa tysktalande människorna. Det hela måste ha börjat när jag jobbade i Mallorca! Playa de Palma! Tyskarnas paradis. Bara massa j*kla tyskar överallt. Den bild jag fick av dessa människor är väl inte helt vacker. De tror sig lite som herren över täppen! Men vad vet jag, förutom att inte en enda utav dem kunde prata något annat språk förutom tyska. Vart de än kom, märk mina damer och herrar, Mallorca tillhör spanien, så beställde de mat, dricka ja vad som hellst, på tyska. Var det inte någon utav dessa spaniorer som kunde prata tyska, så blev de helt ställda och försökte med sin tyska ändå! Vad gör man utomlands när man ändå bara vill äta Bratwurst, dricka öl, lyssna på tysk musik och inte vill anstränga sig att prata ett annat språk, när man kommer till ett annat land?




Så helt plötsligt blev min text om tyskar! Det var ju kul. Snart ska jag gå och tvätta kläder. Det jag hatar mest av allt, när det gäller hushållsarbete. Nu har jag kommit på varför. Det tar så lång tid. Man kan liksom inte skynda sig eller försöka göra saken fort, för man måste ju ändå vänta på maskinen. Plus att det alltid är så jobbigt att para ihopp strumporna! Jag kom hem till en nystädad lägenhet förut. Är det inte härligt! Alejandro hade städat och skurat hela morgonen! Får avsluta med en fin bild!









Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0